مرکز مقالات حضرت مهدی (عج)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران در فایل ورد (word) دارای 160 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران در فایل ورد (word) :

دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران در فایل ورد (word)

از زمانی که بشرعلاوه بر مصرف آب نوشیدنی توانست موادی چون طعم¬دهنده¬ها و شیرین¬کننده¬ها را به آب اضافه کند تاریخ نوشابه¬سازی شکل گرفت، گرچه تاریخ دقیق پیدایش آن به درستی مشخص نیست ولی تصور بر آن است که ابتدا در خاورمیانه و بویژه در نواحی جنوبی ایران و در خوزستان روش¬هایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل ابداع کرده بودند با رقیق کردن آن، شربت¬هایی تهیه می¬کردند که بیشتر جنبه درمانی داشت که این به 2500 سال پیش برمی¬گردد. شاید بتوان گفت که نیشکر سوخته و یا کارامل رقیق شده جزء اولین نوشابه¬هایی باشد که حاوی طعم کارامل و شکر است.

دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران در فایل ورد (word)
فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول

1- مقدمه: 1

تاریخچه نوشابه¬سازی در جهان: 2

تاریخچه نوشابه¬سازی در ایران: 4

تاریخچه کارخانه زمزم: 5

مشخصات کلی کارخانه زمزم شرق تهران: 6

اهمیت مصرف نوشابه: 7

2- خط تولید : 10

1-2- دستگاه تخلیه¬کننده بطری از جعبه (Un Caser) 10

2-2- بطری¬شور “Bottle Washer” 10

3-2- آئینه¬بان 15

4-2- فلومیکس (Flow-Mix) 15

5-2- هواگیر آب (Deaerator) 16

6-2- کربوکولر 17

7-2- کمپرسورها 19

8-2- کندانسورها 19

9-2- پرکردن بطریها و بسته¬بندی: 20

10-2- دستگاه تشتک¬زن 21

11-2- پرکردن جعبه نوشابه (Case Packer) 22

عنوان صفحه

فصل دوم

الف) آب 25

مقدمه: 25

ویژگیهای آب مصرفی در صنایع نوشابه¬سازی: 27

1-1- خواص فیزیکی آب: 29

2-1- خواص شیمیایی آب 31

انواع موادشیمیایی مصرفی جهت تصفیه آب 41

عملیات واحد تصفیه آب 42

ب) واحد عصاره: 48

عصاره یا بنیان نوشابه: 48

افزودنیهای مجاز در نوشابه: 48

شیرین¬کننده¬ها (Sweeers) 49

تهیه شربت اولیه از شکر جامد: 50

فیلتراسیون شربت اولیه: 51

روشهای فیلتراسیون شربت اولیه: 51

تهیه شربت نهایی (عصاره): 53

روش نگهداری و ذخیره عصاره غلیظ نوشابه: 53

انواع عصارهها: 54

1- عصاره کولا 54

2- عصاره¬های پرتقالی: 56

3- عصاره نوشابه¬های ساده 57

4- عصاره آب میوه¬جات 58

ج- واحد گاز دی اکسید کربن CO2 59

دی اکسید کربن و خصوصیات گاز کربنیک در نوشابه 59

عنوان صفحه

روش تولید گاز CO2 : 59

د- «واحد CAN» 62

مشخصات قوطی¬های فلزی: 62

بسته¬بندی محصول: 63

تفاوت پر کردن قوطی با پر کردن بطری: 64

د- کنترل کیفی: 65

1- د- آزمایشهای مربوط به آب: 66

2-د- آزمایش مربوط به عصاره خانه: 68

3-د- آزمایش واحد تولید گاز CO2 : 68

4-د- آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه: 69

اندازه¬گیری قند قبل از هیدرولیز و بعد از هیدرولیز: 74

5-د- اندازه¬گیری درصد سود کاستیک در بطری شور: 76

6-د- آزمایش بطری خارج شده از بطری شور: 77

7-د- تعیین خاکستر کل: 77

8-د- تعیین مقدار بنزوات سدیم برحسب اسید بنزوئیک: 77

9-د- آزمایشهای میکروبی: 78

9-3-MOهای مسئول فساد 82

هدف از آزمایشهای میکروبی در نوشابه¬ها: 85

شمارش میکروب (توتال کانت) : 86

کپک و مخمر: 86

کلی فرم 86

مسائل بهداشتی در کارخانه: 87

بهداشت کارکنان: 87

بهداشت انبارها: 87

عنوان صفحه

مایعهای مخصوص تمیزکننده: 89

دستگاههای تمیزکننده: 91

عوامل مؤثر در استریلیزه نمودن صحیح: 93

استریلیزه نمودن قسمتهای مختلف دستگاه: 94

صادرات و واردات : 94

فصل سوم

موقعیت شغلی کارآموز: 96

امور جاری در دست اقدام کارخانه زمزم : 96

محاسن و معایب : 96

فصل چهارم

نتیجه¬گیری: 98

پیشنهادات: 99

توصیه¬ها: 99

ضمیمه¬ها (استانداردها) : 100

منابع: 112

فصل اول

1- مقدمه:

آب قسمت اعظم و مهمی از رژیم غذایی متعادل روزانه به شمار می¬آید و بدن برای انجام یکسری از فعل و انفعالات و واکنش¬ها به آب نیاز دارد که می-توان هضم و جذب غذا و نهایتاً دفع مواد زائد، تنظیم درجه حرارت بدن جذب اکسیژن در شش¬ها و دفع انیدریک و تغییرات شیمیایی درون عضلات و نرم شدن مفصلها را نام برد.

بدن روزانه به 8 لیوان آب نیاز دارد که مقداری از آن از طریق غذاهای مختلف به بدن می¬رسد و 5 الی 6 لیوان دیگر برحسب عادات غذایی و به صورتهای مختلف وارد بدن می¬شود.

نوشیدن شیر بسیار مطلوب است ولی متأسفانه به حد کفایت موجود نبوده است. آب میوه هم به علت گرانی درحد نسبتاً کمی در مقایسه با نوشابه-های دیگر مصرف می¬شود و در برخی از شهرها مانند تبریز، شیراز و مشهد و ... عرقیات که عصاره تقطیر بعضی از گیاهان است رواج دارد. آشامیدنی¬های دیگر مانند آب معدنی، قهوه، نسکافه و ... به مقدار کم مصرف می¬شود.

در کشور آمریکا نسکافه با شیر یا کافی¬میت، در انگلیس چای، در فرانسه شراب، در برزیل قهوه و در پاکستان شیر مصرف می¬شود. اما در 200 سال اخیر در رژیم غذایی مردم دنیا نوشابه¬های غیرالکلی یا سبک رواج پیدا کرده است که این محصولات غذایی دارای دو خصوصیت عمده می¬باشند:

1- این محصولات بصورت مایع و برای رفع عطش مصرف می¬شوند.

2- محصولاتی هستند که گذشته از قند موجود در آن که ارزش کالری-زایی دارد، معمولاً ارزش غذایی دیگری ندارند.

اصطلاح نوشابه حدود 30 سال است که در زبان فارسی رواج پیدا کرده است. نوشابه¬ها جزء نوشیدنی¬ها به حساب می¬آیند تفاوت نوشیدنی¬ها با آشامیدنی¬ها این است که آشامیدنی¬ها گذشته از جنبه فرح¬بخش بودن نیاز بدن را تأمین می¬کنند اما در مورد نوشیدنی¬ها هیچ کوششی جهت اثبات مغذی بودن آنها انجام نمی¬شود.

نوع فایل: word

سایز : 17.4 MB

تعداد صفحه:160


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ali om

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی