مرکز مقالات حضرت مهدی (عج)


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تاثیر فرآیند پخت بر میزان اکراتوکسین نخود جمع آوری شده از سطح توزیع استان مازندران در فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تاثیر فرآیند پخت بر میزان اکراتوکسین نخود جمع آوری شده از سطح توزیع استان مازندران در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تاثیر فرآیند پخت بر میزان اکراتوکسین نخود جمع آوری شده از سطح توزیع استان مازندران در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تاثیر فرآیند پخت بر میزان اکراتوکسین نخود جمع آوری شده از سطح توزیع استان مازندران در فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
اکراتوکسین A مایکوتوکسینی است که توسط گونه های مختلف قارچ از جنس آسپرژیلوس و پنی سیلیوم تولید می شود. این سم به طور طبیعی درمحصولات گیاهی مانند حبوبات، غلات، کاکائو، قهوه، میوه های خشک شده، انگور، حبوبات، سویا و ادویه جات و همچنین در مشتقات صنعتی خود رادر سراسر جهان یافت می شوند. هدف از این مطالعه به منظور بررسی حضور اکراتوکسین A ( OTA ( در نمونه های نخود در شمال ایران و مطالعه اثر درمان حرارتی در محتوای اکراتوکسین از نمونه می باشد. بدین منظور، 23 نمونه نخود از فروشگاه های خرده فروشی از 4 شهر در استان مازندران در شمال ایران جمع آوری شدند. نمونه ها در آب آشامیدنی خیس داده شدند و در مدت زمان 23 و 4 ساعت پخته شدند. سپس نمونه های خام و پخته شده و مایع با استفاده از روش الایزا برای ارزیابی سم، تجزیه و تحلیل شد. نتایج نشان داد که متوسط غلظت اکراتوکسین A در 6 تا از نمونه خام ( 1875 23 برآورد شد که کمتر از استاندارد های ملی موجود بودند. بیشترین و کمترین غلظت ± 35 ، ) OTA 3 و . در نمونه های خام 1 133 ppb بود، پس نخود منبعی برای مسمومیت با OTA نمی باشد. افزایش زمان پخت منجر به تخریب اندکی از OTA می شود اما با توجه به تجزیه و تحلیل آماری و آزمون LSD ، تنها پس از 3 ساعت، تیمار حرارتی سبب شد که مقدار OTA به قابل ملاحظه ای تخریب شود. طی مرحله خیساندن و حرارت دهی، اکراتوکسین تا حد قابل تشخیصی وارد آب می شود


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ali om

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی