مرکز مقالات حضرت مهدی (عج)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثر PRD بر عملکرد، برخی اجزای عملکرد، راندمان آب مصرفی و غلظت عناصر غذایی در کلزا در فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثر PRD بر عملکرد، برخی اجزای عملکرد، راندمان آب مصرفی و غلظت عناصر غذایی در کلزا در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر PRD بر عملکرد، برخی اجزای عملکرد، راندمان آب مصرفی و غلظت عناصر غذایی در کلزا در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثر PRD بر عملکرد، برخی اجزای عملکرد، راندمان آب مصرفی و غلظت عناصر غذایی در کلزا در فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: نهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر

تعداد صفحات: 8

چکیده:

PRD یک تکنیک جدید کم ابیاری است که راندمان کاربرد آب را بدون کاهمش مشخصی در عملکرد گیاه، بهبود می بخشد. این تکنیک بر اساس کنترل تعرق و نیا ابی گیاه می باشد که تقریبا نیمی از سیستم ریشه خشک استیا یک سیستم ریشه به صورت متناوب آبیاری میشود. کلزا به سبب دارا بودن میزان روغن زیاد (40 تا45 درصد روغن خالص در دانه)، کیفیت خوب روغن، فقدان کلسترول، استفاده صنعتی از روغن آن، مقاومت به سرما و شرایط اقلیمی مناطق مختلف کشور، توانایی بالقوه بالایی برای تامین قسمت عمده روغن مورد نیاز کشور را داراست. آزمایش در پنج تیمار PRD با آب آبیاری با شوری 6/56 دسی زیمنس بر متر و میزان آبیاری معادل 50درصد تخلیه مجاز در سه تکرار و در گلدان هایی که وسط انها با تیغه بسیار نازک به دو قسمت قتسیم شده بود، در گلخانه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد انجام گردید. نتایج نشان داد که با اعمال PRD راندمان کاربرد آب دو برابر شد، در حالی که با کاهش میزان آب به نصف، عملکرد دانه فقط 9/56% کاهش یافت. PRD اثر معنی داری بر وزن خشک بوته نداشت. با کاهش میزان آب به میزان 50 درصد ، تعداد خورجین از 69/7 به 53 (23/9%) کاهش یافت. تحت PRD، غلظت عناصر فسفر، پتاسیم ، منیزیم ، سدیم، کلر، مس، روی و اهن افزایش یافت ولی غلظت منگنز و کلسیم در کلزا کاهش یافت.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ali om

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی