مرکز مقالات حضرت مهدی (عج)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله آنالیز میکروبی پنیر کوپه تولیدی کردستان با مایه حیوانی در فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله آنالیز میکروبی پنیر کوپه تولیدی کردستان با مایه حیوانی در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله آنالیز میکروبی پنیر کوپه تولیدی کردستان با مایه حیوانی در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله آنالیز میکروبی پنیر کوپه تولیدی کردستان با مایه حیوانی در فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 3
چکیده:
پنیرهای سنتی برحسب تجربه دیرینه دامداران عمدتا از شیرخام تهیه می شوندوبه دلیل آلوده شدن شیر در مراحل تولیدوارزیابی میکروبی (کلی فرم وکپک ومخمر) با توجه به زمان رسیدن وسه غلظت(5و1/1و2درصد)به طول انجامید.نتایج مطالعات میکروبی در طول آزمایش نشان داد در دوره رسیدگی تعدادکل باکتری از بین رفته بود. بنابراین مطلوب ترین زمان مصرف پنیر کوپه پایان دوره رسیدگی و مناسب ترین غلظت مایه پنیر حیوانی کپک ومخمر 2%وکلی فرم غلظت 1%می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ali om

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی