دانلود مقاله بررسی تاثیر تنش خشکی و سلنیوم بر عملکرد، اجزا عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیکی و مورفولو
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
دانلود مقاله بررسی تاثیر تنش خشکی و سلنیوم بر عملکرد، اجزا عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی در ژنوتیپهای مختلف سورگوم دانه ای در فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تاثیر تنش خشکی و سلنیوم بر عملکرد، اجزا عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی در ژنوتیپهای مختلف سورگوم دانه ای در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تاثیر تنش خشکی و سلنیوم بر عملکرد، اجزا عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی در ژنوتیپهای مختلف سورگوم دانه ای در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تاثیر تنش خشکی و سلنیوم بر عملکرد، اجزا عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی در ژنوتیپهای مختلف سورگوم دانه ای در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی تاثیرسلنیوم بر برخی از شاخص های مقاومت به خشکی وروابط آنها با عملکرد نهایی سورگوم دانه ای در تعدادی از ژنوتیپها انجام گرفت . تحقیق بصورت طرح آماری کرت های دو بار خرد شده در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا شد . آبیاری بعنوان فاکتوراصلی در دو سطح شامل آبیاری کامل و قطع آبیاری در مرحله گلدهی ، مصرف و عدم مصرف سلنیوم بعنوان فاکتور فرعی و ارقام سورگوم دانه ای به عنوان فاکتور فرعی فرعی درچهار سطح (کیمیا ،پیام ، سپیده KGS17) در نظر گرفته شدند. تنش خشکی سبب افزایش فعالیت آنزیم های سوپراکسیددیسموتاز گردید. و شاخص سطح برگ ،شاخص برداشت ،ارتفاع بوته، وزن هزار دانه، وزن خشک کل، میزان آب نسبی برگ و پایداری غشاء به طور معنی داری کاهش یافت . همچنین در بین ارقام سورگوم دانه ای و مصرف و عدم مصرف سلنیوم تفاوت معنی داری مشاهده نگردید . برترین تیمار از نظر عملکرد دانه رقم سپیده با میانگین 2554/49 کیلوگرم در هکتاردر سطح آبیاری شاهد و مصرف سلنیوم می باشد .
![برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید](http://www.icbc.ir/download.png)
- ۹۵/۰۹/۰۶