دانلود مقاله کنترل کیفیت قوطی های کنسرو در خط تولید با استفاده از روش های پردازش تصویر در فایل ورد
دانلود مقاله کنترل کیفیت قوطی های کنسرو در خط تولید با استفاده از روش های پردازش تصویر در فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله کنترل کیفیت قوطی های کنسرو در خط تولید با استفاده از روش های پردازش تصویر در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کنترل کیفیت قوطی های کنسرو در خط تولید با استفاده از روش های پردازش تصویر در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله کنترل کیفیت قوطی های کنسرو در خط تولید با استفاده از روش های پردازش تصویر در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی ایده های نو در مهندسی برق
تعداد صفحات: 7
چکیده:
توجه به افزایش جمعیت صنایع مختلف محصولات خود را به صورت بسته بندی در اختیار مشتریان قرار می دهند محصولاتارائه شده میبایست در بسته های شکیل، سالم وبدون خرابی جهت ارائه در بازار تولید شود. در این تحقیق طرحی برای شناسایی انواعخرابی ها از جمله: سوراخ شدگی، شکاف و تورفتگی برای بسته بندی های از نوع قوطی بکار رفته که می تواند خرابی ها را بررسی و در دستههای مختلف شناسایی و ارائه نماید. به منظور بررسی انواع خرابی ها و تعیین محل خرابی بر روی قوطی به کمک پردازش تصویر با روش مورفولوژی (Morphology) انجام دادیم. که با این روش میتوان شکل خرابی و سایر پارامترهای مربوط به منطقه تخریب شده را بدست آورد. این پارامترها شامل مشخصاتی از خرابی هستند که با کمک آنها همراه با شبکه عصبی بتوان انواع خرابی را دسته بندی کرد. درمرحله آخر شبکه های عصبی مختلفی به منظور دسته بندی انواع خرابی ها بررسی شد. که از این جمله می توان به شبکه های عصبی: PLS, LMS و BPN اشاره کرد که شبکه های مربوط به BPN شامل: گرادیان نزولی، Batch training و Quasi Newton می باشد. ضمنا بهترین نتیجه حاصل شده از لحاظ دقت، سرعت و صحت اطلاعات خروجی، شبکه LMS با دقت 999 بدست آمده است.
- ۹۵/۱۱/۲۴