دانلود مقاله بررسی غلظت فلزات سنگین در سبزیجات پرورشی در اراضی زراعی حومه شهر شیراز در سال 1391 با

دانلود مقاله بررسی غلظت فلزات سنگین در سبزیجات پرورشی در اراضی زراعی حومه شهر شیراز در سال 1391 با استفاده از روش ولتامتری در فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی غلظت فلزات سنگین در سبزیجات پرورشی در اراضی زراعی حومه شهر شیراز در سال 1391 با استفاده از روش ولتامتری در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی غلظت فلزات سنگین در سبزیجات پرورشی در اراضی زراعی حومه شهر شیراز در سال 1391 با استفاده از روش ولتامتری در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی غلظت فلزات سنگین در سبزیجات پرورشی در اراضی زراعی حومه شهر شیراز در سال 1391 با استفاده از روش ولتامتری در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: پانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط
تعداد صفحات: 1
چکیده:
سابقه و هدف : سبزیجات یکی از مهمترین اجزای تشکیل دهنده یک رژیم غذایی سالم هستند. آلودگی سبزیجات به فلزات سنگین می تواند منجر به تجمع زیستی در بدن مصرف کنندگان گردد. به همین منظور در این مطالعه میزان فلزات سرب، روی، کادمیوم و مس در سبزیجات پرورشی حومه شهر شیراز در سال 1391 مورد بررسی قرار گرفت. روش تحقیق : سبزیهای مورد بررسی شامل ریحان، نعناع، جعفری ، تره ، مرزه و کاهو بود. نمونه برداری به طور تصادفی طی مدت 3 ماه صورت گرفت. تعداد 180 نمونه جمع آوری شده سبزیجات پس از آماده سازی، توسط دستگاه پلاروگراف مدل VA 797 Computrace مطابق با روش استاندارد مورد آنالیز قرار گرفت. نتایج : مقادیر میانگین غلظت سرب، روی، کادمیوم و مس درگونه های مختلف سبزیجات به ترتیب برابر 0/005 ، 0/1 0/0005 و 0/2 میکروگرم به ازای هر گرم نمونه سبزیجات بود با مقایسه میانگین مقادیر فلزات سنگین موجود در سبزیجات با مقادیر استاندارد، اختلاف معناداری مشاهده نشد. نتیجه گیری و بحث: نتایج حاصل از آنالیز نمونه ها و مقایسه آنها با مقادیر استاندارد نشان داد که میانگین غلظت فلزات سنگین در سبزیجات از حد مجاز استاندارد سازمان جهانی بهداشت کمتر و از شرایط قابل قبولی برای مصارف انسانی برخوردار می باشند.

- ۹۵/۱۲/۱۴