دانلود مقاله تاثیر نوع بسته بندی بر زنده مانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدیو باکتریوم

دانلود مقاله تاثیر نوع بسته بندی بر زنده مانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدیو باکتریوم لاکتیس در دوغ سنتیایرانی در فایل ورد (word) دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر نوع بسته بندی بر زنده مانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدیو باکتریوم لاکتیس در دوغ سنتیایرانی در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر نوع بسته بندی بر زنده مانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدیو باکتریوم لاکتیس در دوغ سنتیایرانی در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر نوع بسته بندی بر زنده مانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدیو باکتریوم لاکتیس در دوغ سنتیایرانی در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه
تعداد صفحات: 2
چکیده:
دوغ محصولی است که از سالیان دراز در ایران و کشورهای همجوار بطور گسترده مصرف می شود بطوریکه دوغ را می توان محصوللبنی سنتی ایران نامید. تولید دوغ پروبیوتیک می تواند اثرات سلامت بخش این باکتریها را از طریق محصولی سنتی به جامعه منتقل نمایددر محصولات پروبیوتیک میزان باکتریهای زنده هنگام مصرف از اهمیت بسزایی برخوردار است نوع بسته بندی بکار رفته در محصولتولید شده بواسطه عبور گازها بالاخص اکسیژن به داخل بسته می تواند بطور غیر مستقیم بر زنده مانی باکتریهای اسید لاکتیک تاثیر بگذارد. در این تحقیق از چهار نوع بسته بندی لیوانهای پلی اتیلنی دانسیته پائین ، پلی استایرنی، پلی اتیلن ترفتالات (PET) و شیشه استفاده شد. مشاهده گردید که تفاوت معنی داری در سطح 5 درصد ی در زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بین بسته بندیهای بکاررفته مشاهده نشد این در حالی بود که استفاده از لیوان پلی اتیلنی و پلی استایرنی جهت نگهداری دوغ پروبیوتیک بطور معنی داری در سطح 5 درصد میزان زنده مانی کمتر بیفیدوباکتریوم لاکتیس را در مدت 21 روز نگهداری در مقایسه با بسته بندیهای PET و شیشه از خود نشان دادند. اما نوع بسته بندی تاثیر معنی داری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس نداشت.

- ۹۵/۱۲/۱۴