دانلود مقاله تاثیر شوری بر بنیه اولیه استبرق ( Calotropis procera L.) در فایل ورد (word)

دانلود مقاله تاثیر شوری بر بنیه اولیه استبرق ( Calotropis procera L.) در فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر شوری بر بنیه اولیه استبرق ( Calotropis procera L.) در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر شوری بر بنیه اولیه استبرق ( Calotropis procera L.) در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر شوری بر بنیه اولیه استبرق ( Calotropis procera L.) در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 5
چکیده:
شوری یکی از فاکتور های مهم بوم شناختی ا در مناطق خشک و نیمه خشک است که پایداری این مناطق را تهدید می کند. تنش شوری با کاهش قابلیت دسترسی بذر ها به آب یا تداخل با برخی جنبه های متابولیسم از جوانه زنی بذرها جلوگیری می کند. استبرق یک گونه صنعتی دائمی و سازگار با مناطق خشک و نیمه خشک می باشد.این گیاه بذر زیادی تولید میکند اما تراکم آن در این مناطق بسیارکم است. به منظور بررسی اثر شوری بر بنیه اولیه بذر استبرق آزمایشی به صورت طرح بلوک کامل تصادفی در شرایط گلدانی و فضای باز با پنج تکرار انجام شد. تیمار ها شامل شوری با محلول نمک طعام در 3 سطح (شاهد، 40 و 80 مول در لیتر ) در نظر گرفته شد. صفات درصد سبز طول ساقه چه، طول ریشه چه، وزن خشک ریشه چه، وزن خشک ساقه چه مورد ارزیابی قرار گرفت. درصد سبز، طول ریشه چه، طول ساقه چه،وزن خشک ساقه چه و ریشه چه بطور معنی داری تحت تاثیر شوری قرار گرفت. با افزایش شوری از سطح شاهد به 80 مول در لیتر، کلیه صفات بطرز معنی داری کاهش یافت. بیشترین کاهش مربوط به طول ساقه چه بود. نتایج نشان داد که بذر استبرق در مرحله سبز شدن و استقرار گیاهچه به شوری حساس است.

- ۹۵/۱۲/۱۵