دانلود طراحی یک مدل سیستم تولید سلولی ترکیبی با دو منبع محدود به کمک برنامه ریزی آرمانی در فایل ورد

دانلود طراحی یک مدل سیستم تولید سلولی ترکیبی با دو منبع محدود به کمک برنامه ریزی آرمانی در فایل ورد (word) دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود طراحی یک مدل سیستم تولید سلولی ترکیبی با دو منبع محدود به کمک برنامه ریزی آرمانی در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود طراحی یک مدل سیستم تولید سلولی ترکیبی با دو منبع محدود به کمک برنامه ریزی آرمانی در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود طراحی یک مدل سیستم تولید سلولی ترکیبی با دو منبع محدود به کمک برنامه ریزی آرمانی در فایل ورد (word) :
سال انتشار : 1393
نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
تعداد صفحات : 27
چکیده مقاله:
افزایش فشار رقابت، کاهش عمر و افزایش بسیار زیاد تنوع محصولات، بنگاه های اقتصادی را بر آن داشته است که در جهت کاهش هرچه بیشتر هزینه های خود، از رویکرد های جدید و موثرتری در بخش های سه گانه تدارکات مواد، تولید و توزیع محصول استفاده کنند. قسمت اعظم هزینه های یک مرکز صنعتی، مربوط به هزینه های بخش تولید می باشد. در این بخش، استفاده موثر از ظرفیت تسهیلات، افزایش بهره وری کارگران، استفاده از سیستم های اتوماتیک صنعتی جهت افزایش کیفیت و نرخ تولید، کاهش سطح موجودی، کاهش حجم حمل و نقل مواد و قطعات، و همچنین افزایش انعطاف پذیری از جمله اهدافی می باشند که امروزه اکثر مراکز تولیدی سعی در دستیابی به آنها دارند. در این تحقیق تمرکز ما بر نوع خاصی از کاربرد تکنولوژی گروهی، یعنی سیستم تولید سلولی ترکیبی(هیبرید) می باشد. این نوع سیستم تولیدی، در صدد ترکیب خواص تولید محصولی)انبوه( و تولید کارگاهی (فرایندی) است. هدف این تحقیق، ارائه دو مدل برنامه ریزی آرمانی جهت طراحی سیستم تولید سلولی ترکیبی، با فرض وجود دو منبع محدود (ماشین آلات و نیروی انسانی) می باشد. فاز اول مدل برای تخصیص ماشین آلات، و فاز دوم جهت تخصیص نیروی کار می باشد. خروجی های مدل اول، به عنوان متغیر های ورودی مدل دوم در نظر گرفته می شود. در نهایت با توجه به نوع ترکیب بندی ماشین آلات، هزینه کلی نیروی کار و در نتیجه هزینه کلی تولید قطعات کاهش می یابد. جهت حل این مدل ها نیز، از نرم افزار ریاضی گمز (®GAMS) کمک گرفته شده است.

- ۹۵/۱۲/۲۰