دانلود مقاله ارتباط چاقی با سن، جنس و تحصیلات در جمعیت شهری استان گلستان در فایل ورد (word)

دانلود مقاله ارتباط چاقی با سن، جنس و تحصیلات در جمعیت شهری استان گلستان در فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارتباط چاقی با سن، جنس و تحصیلات در جمعیت شهری استان گلستان در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارتباط چاقی با سن، جنس و تحصیلات در جمعیت شهری استان گلستان در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارتباط چاقی با سن، جنس و تحصیلات در جمعیت شهری استان گلستان در فایل ورد (word) :
دانلود مقاله ارتباط چاقی با سن، جنس و تحصیلات در جمعیت شهری استان گلستان در فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در شهریور 1389 در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه 276 تا 282 منتشر شده است.
نام: ارتباط چاقی با سن، جنس و تحصیلات در جمعیت شهری استان گلستان
این مقاله دارای 7 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چاقی
مقاله اضافه وزن
مقاله نمایه توده بدن (BMI)
مقاله عوامل مرتبط با چاقی
مقاله گلستان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: چاقی یکی از عواقب نامطلوب تغییر در رفتار و شیوه زندگی شهرنشینی است. این مطالعه برای تعیین شیوع چاقی و برخی عوامل مرتبط با آن در جامعه شهری استان گلستان سال 1384 انجام شد.
مواد و روش ها: در یک مطالعه مقطعی در سال 1384، 5000 نفر در شهرهای استان گلستان بررسی شدند. این افراد به صورت نمونه گیری خوشه ای تصادفی، به نسبت مساوی از دو جنس انتخاب شدند، معیارهای تن سنجی (قد، وزن) به روش استاندارد اندازه گیری شد و نیز از طریق پرسشنامه و انجام مصاحبه اطلاعات در مورد سن، جنس، سطح سواد، شغل، قومیت، مصرف دخانیات، دفعه ها و ساعت های ورزش در هفته و گروه های خونی جمع آوری شد. چاقی و اضافه وزن به روش استاندارد پیشنهادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) بر اساس توزیع نمایه توده بدن (BMI) تعیین شد، سپس، اطلاعات با استفاده از نرم افزارSPSS نسخه 115 و مدل رگرسیون لجستک چند متغیره و نسبت شانس خطر چاقی بر حسب سطح متغیرهای مستقل مورد تجزیه تحلیل آماری قرار گرفت.
یافته ها: در این پژوهش میزان کلی چاقی و اضافه وزن به ترتیب 255 و386 % (در زنان به ترتیب 307 و 35% و در مردان به ترتیب 203 و423 %) بود. میانگین و انحراف معیار نمایه توده بدن BMI در کل جامعه 505±2705 کیلوگرم بر مترمربع و به تفکیک جنس در زنان 554±2763 مردان444 ±2648 کیلوگرم بر مترمربع مشاهده شد. شیوع چاقی با افزایش سن در هر دو جنس افزایش معنی داری را نشان داد. یافته های مدل رگرسیونی نشان داد که نسبت شانس چاقی در زنان تقریبا 17 برابر مردان است و با سطح سواد و مصرف نکردن سیگار رابطه معکوس دارد که از نظر آماری معنی دار است. ارتباط شانس چاقی با شغل، قومیت و و تعداد ساعت های ورزش از نظر آماری معنی دار نبود، هرچند که با افزایش ساعت های ورزش شانس چاقی کاهش می یافت.
نتیجه گیری: این مطالعه برافزایش خطر شیوع چاقی در جمعیت شهری استان گلستان دلالت داشت و تقریبا 10% زنان نسبت به مردان چاق تر بودند. هم چنین، فعالیت فیزیکی کم، سطح سواد پایین، جنس زن، افزایش سن و مصرف سیگار باعث افزایش چاقی در جمعیت شهری استان گلستان شد.

- ۹۵/۱۲/۲۰