دانلود مقاله کاربرد و اهداف خشک کردن مصنوعی میوه ها در صنایع غذایی در فایل ورد (word)

دانلود مقاله کاربرد و اهداف خشک کردن مصنوعی میوه ها در صنایع غذایی در فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله کاربرد و اهداف خشک کردن مصنوعی میوه ها در صنایع غذایی در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کاربرد و اهداف خشک کردن مصنوعی میوه ها در صنایع غذایی در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله کاربرد و اهداف خشک کردن مصنوعی میوه ها در صنایع غذایی در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
میوه ها نقش مهمی در رژیم غذایی انسان و تغذیه ایفا می نمایند میوه تازه شامل بیش از 80 درصد آب و بسیاری فساد پذیر می باشد. با توجه به غنی بودن میوه ها از مواد مغذی، ویتامین و ترکیبات فنولی و محدودیت دسترسی به انها در طول سال ضروری است از روشهایی جهت حفظ و نگهداری با حداکثر کیفیت و درتمامی زمان بهره گرفته شود. خشک کردن یکی از قدیمی ترین روشهای نگهداری مواد غذایی با هدف افزایش مدت ماندگاری با کاهش رطوبت دریک حد مناسب می باشد. خشک کردن با استفاده از انرژی خورشید خشک کردن طبیعی نامیده می شود. خشک کردن در آفتاب بعنوان روش طبیعی دارای محدودیتهایی نظیر آلودگی با حشارت، گردوغبار و فضولات حیوانی، عدم دسترسی به نور خورشید، نیازبه فضای زیاد و طولانی شدن زمان خشک شدن را دارا می باشد. که امروزه استفاده از روش خشک کردن با تجهیزات گوناگون تحت عنوان خشک کننده مصنوعی رواج یافته است. بنابراین ضروری است از تکنولوژی های صنعتی نظیر امواج ماکروویو، اولتراسوند و دیگر فرآیندها بعنوان روش جایگزین سنتی بررسی و بکارگرفته شود.

- ۹۵/۱۲/۲۰