دانلود اثر تیمار پس از برداشت پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و طول عمر میوه سیب رقم محلی بشاگرد" در فا

دانلود اثر تیمار پس از برداشت پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و طول عمر میوه سیب رقم محلی بشاگرد' در فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود اثر تیمار پس از برداشت پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و طول عمر میوه سیب رقم محلی بشاگرد' در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود اثر تیمار پس از برداشت پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و طول عمر میوه سیب رقم محلی بشاگرد' در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود اثر تیمار پس از برداشت پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و طول عمر میوه سیب رقم محلی بشاگرد' در فایل ورد (word) :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس یا همایش : سومین همایش ملی پژوهش های محیط زیست و کشاورزی ایران
تعداد صفحات : 11
چکیده مقاله:
هزینه کاهش ضایعات محصول خیلی کمتر از بالا بردن میزان تولید می باشد. به منظور بررسی اثرات پرمنگنات پتاسیم بر حفظخصوصیات کیفی میوه سیب رقم محلی بشاگرد، آزمایشی بصورت طرح کاملا تصادفی با تیمار های پرمنگنات پتاسیم (شاهد، 5، 10 و 15 گرم به ازاس یک کیلوگرم میوه) در سال 1394 در آزمایشگاه باغبانی دانشگاه هرمزگان اجرا گردید. شاخص های کیفی مورد بررسی شامل: اسید کل، میزان ویتامین ث، نسبت کل مواد جامد محلول به اسید کل (TSS/TA) ، کیفیت ظاهری میوه، درصد کاهش وزن، pH و سفتی بافت میوه در ابتدای آزمایش و پس از یک ماه انبارداری اندازه گیری شد. در تیمار پرمنگنات پتاسیم، اسید کل بیش از شاهد بود. پرمنگنات پتاسیم با غلظت 15 درصد موجب کاهش TSS/TS گردید که بیشترین میزان قند مربوط به شاهد بود. همچنین این تیمار در غلظت 15 درصد بالاترین میزان سفتی بافت را نشان داد. تیمار پرمنگنات پتاسیم موجب افزایش کیفیت ظاهری میوه های سیب گردید. غلظت های مختلف این تیمار تاثیر معنی داری در حفظ ویتامین ث نداشت. همچنین این تیمار توانست pH آب میوه را درحد پایین تری نگه دارد.

- ۹۵/۱۲/۲۳