دانلود مقاله هیسترکتومی توتال و ساب توتال به روش لاپاراسکوپی: مطالعه مقایسه ای در بیمارستان آرش در

دانلود مقاله هیسترکتومی توتال و ساب توتال به روش لاپاراسکوپی: مطالعه مقایسه ای در بیمارستان آرش در فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله هیسترکتومی توتال و ساب توتال به روش لاپاراسکوپی: مطالعه مقایسه ای در بیمارستان آرش در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله هیسترکتومی توتال و ساب توتال به روش لاپاراسکوپی: مطالعه مقایسه ای در بیمارستان آرش در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله هیسترکتومی توتال و ساب توتال به روش لاپاراسکوپی: مطالعه مقایسه ای در بیمارستان آرش در فایل ورد (word) :
دانلود مقاله هیسترکتومی توتال و ساب توتال به روش لاپاراسکوپی: مطالعه مقایسه ای در بیمارستان آرش در فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در شهریور 1388 در مجله دانشکده پزشکی از صفحه 393 تا 398 منتشر شده است.
نام: هیسترکتومی توتال و ساب توتال به روش لاپاراسکوپی: مطالعه مقایسه ای در بیمارستان آرش
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیسترکتومی توتان لاپاراسکوپیک (TLH) و هیسترکتومی لاپاراسکوپی ساب توتال SLH
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: هیسترکتومی شایع ترین عمل جراحی زنان می باشد که انجام آن به روش لاپاراسکوپی در نقاط مختلف دنیا رایج بوده و بررسی عوارض این نوع عمل در ایران ضروری به نظر می رسد.
روش بررسی: بیماران به صورت راندوم به دو گروه هیسترکتومی توتال (TLH) و هیسترکتومی ساب توتال (SLH) به روش لاپاراسکوپی تقسیم شدند. عوارض کوتاه و بلند مدت در طی شش هفته و سپس شش ماه با پرسشنامه ارزیابی شد. مطالعه در طی 24 ماه انجام شد. حجم مورد مطالعه 25 بیمار جهت TLH و 20 بیمار جهت SLH در نظر گرفته شد.
یافته ها: نتایج مطالعه حاضر نشان می دهد که طول مدت جراحی در گروه SLH به طور معنی داری کمتر است. میزان افت هموگلوبین پس از جراحی SLH کمتر بود. همچنین در بیماران تحت جراحی SLH به طور واضح مدت بستری در بیمارستان کمتر بود و زمان بازگشت به فعالیت عادی هم کمتر گزارش شده بود. مدت زمان جراحی به طور واضح در گروه SLH کمتر بود میزان مسکن دریافتی بعد از جراحی در گروه SLH کمتر گزارش شده بود. در بررسی عملکرد جنسی بین دو گروه TLH و SLH تفاوتی چندانی به دست نیامد و فقط میزان دیس پارونی بعد از جراحی SLH به طور معنی داری کمتر بود.
نتیجه گیری: جراحی هیسترکتومی به روش سوپراسرویکال یا SLH در صورتی که بیمار اندیکاسیون آن را داشته باشد بهتر و آسان تر از جراحی TLH به روش شکمی یا لاپارسکوپی است.

- ۹۵/۱۲/۲۷