دانلود مقاله قابلیت برنامهریزی و مدیریت اجرایی مناسب حاصل از بکارگیری پانلهای سه بعدی در ساختمانها

دانلود مقاله قابلیت برنامهریزی و مدیریت اجرایی مناسب حاصل از بکارگیری پانلهای سه بعدی در ساختمانها در فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله قابلیت برنامهریزی و مدیریت اجرایی مناسب حاصل از بکارگیری پانلهای سه بعدی در ساختمانها در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله قابلیت برنامهریزی و مدیریت اجرایی مناسب حاصل از بکارگیری پانلهای سه بعدی در ساختمانها در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله قابلیت برنامهریزی و مدیریت اجرایی مناسب حاصل از بکارگیری پانلهای سه بعدی در ساختمانها در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1388
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی و مدیریت زیر ساختها
تعداد صفحات: 7
چکیده:
ساختمانهای با ساختار پانلهای سهبعدی در زمره سیستمهای پیشساخته محسوب شده و از امتیازات ساختمانهای پیشساخته برخوردارند. مفاهیمی که در ادبیات فنی ساختمانهای پیشساخته به کار میروند، مواردی نظیر تولید انبوه، فرآیندهای تضمین کیفیت و کنترل کیفیت، ویژگیهای خاص ساخت در کارگاه، حمل و نقل و نصب در این ساختارها نیز کاربرد دارند.از جمله مزایای سیستمهای پیشساخته میتوان به کاهش نسبی هزینههای کار نیروی انسانی، پرت مصالح و ماشینآلات مورد نیاز، کاهش زمان اجرا، کنترل کیفیت بهتر، وابستگی کمتر به شرایط جوی و صرفه جویی در تجهیزات نصب ، اشاره نمود. در مقابل نقاط ضعف سیستمهای پیشساخته مواردی چون بالا بودن هزینه حمل و نقل قطعات، نیازمندی به هزینه جراثقال برای جابجایی در محل، اتصالات ناهمگون و نامطمئن و طرح معماری محدود را دربر دارد. سیستمهای پانل سهبعدی با رویکردی میانه در مقایسه با سیستمهای درجا و پیشساخته میتوانند مزایای روشهای سیستمهای پیشساخته را در برداشته و از طرفی دیگر از برخی مشکلات آ نها رهایی یابند. استفاده از این روش ساختمانی در مواردی که تولید انبوه مسکن یا ساختمان مورد نظر باشد، به طرح های اقتصادی قابل توجیه منجر میشود. در مواردی که در طرحهای تفصیلی شهری یا مواردی نظیر ساخت مسکن برای مناطق زلزلهزده برنامههای تولید انبوه مسکن و ساختمان مدنظر باشد، انتخاب این گزینه ساختمانی می تواند مورد توجه قرار گیرد.
دانلود این فایل

- ۹۶/۰۱/۰۸